Sommarens första utflykt

Inledde första sommarlovsdagen med en liten utflykt till Mölnlycke med lilla familjen, mina föräldrar och min bror. Först besökte vi Barnens Miljöark där det bland annat fanns kaniner som man kunde klappa vilket Vincent tyckte var väldigt spännande. Det såg nog rätt roligt ut när vi gick där 5 vuxna svansandes efter ett barn bland klätterställningar och djurinhängnader men så är det ju när man är enda barnet.
 
 
Efter en stunds lek kurrade det i magen och vi satte oss i bilen och körde bort till Råda säteri där det serverades pannkaksbuffé. Ett väldigt mysigt ställe men möjligtvis något dyrt med tanke på att pannkakorna hela tiden var slut och gästerna fick stå i kö för att få mat. Oavsett hade vi det jättemysigt tillsammans och vi satt länge och väl och njöt ute i solen.
 
 
Vi avslutade vår lilla utflykt med att gå och kika på hästarna nere på ridskolan som ligger precis bredvid Råda säteri. Givetvis hittade Vincent en traktor där som vi nästan fick köpa loss och släpa med oss hem eftersom Vincent inte ville gå där ifrån.
 
 
Fick en riktig semesterkänsla i kroppen efter detta lilla äventyr men nu skall jag alldeles strax krypa ner i sängen då klockan ringer 5.30 imorgon, ingen semester här inte. Det känns dock så otroligt härligt att få vara ledig från skolan nu ett tag. Har inte riktigt varit mig själv det senaste eftersom jag varit så sjukt pluggtrött och stressad men jag känner redan att tyngden över axlarna har lättat och jag kan känna mig lugnare igen. Hoppas tentorna gått bra för er andra som skrivit det och njut nu av ett välförtjänt sommarlov!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: