Mamma-Sondag

Hallå godingar!
 
Äntligen fredag, eller det är väl vad de flesta säger idag i alla fall. Själv skall jag jobba både idag och imorgon innan jag får "helg". Kunde efter att ha fått mitt sommarschema konstatera att det inte blir en enda ledig helg för min del fram tills semestern om man inte räknar de dagar jag tagit ledigt nästa helg för att åka iväg på scoutläger. Det negativa med det blir ju att det blir mindre tid hela familjen tillsammans och att jag dessutom har svårt att kunna planera in saker med vänner och familj men det positiva är ju såklart att Vincent får ett fantastiskt förskoleschema med minst en dag i veckan helt ledig då han får hänga med la mama och hitta på spännande saker.
 
Igår hade vi just en sådan dag. Efter en lång mysfrukost tillsammans tog vi på oss kläder och åkte till Frölunda torg för att köpa ett nytt regnställ till V. Vi passade även på att fynda ett par snygga sommarskor till honom samt underkläder till mig. Efter att shoppingen var avklarad gick vi till Honeycomb och fikade, till Vs stora lycka då han fick komponera ihop sin alldeles egna frozen yoghurt. Efter det gick vi till köpcentrets lekhörna. Har hyllat detta ställe förut när Vincent var liten då det är stort och fräscht, utrustat med allt man kan tänkas behöva som förälder till allt ifrån en liten nyföding till en busig 3åring. Vi spenderade säkert en timme där och V fick verkligen öva på "du måste dela med dig, leksakerna tillhör alla"-tänket, vilket jag kan berätta inte är helt lätt när man är 3. Resten av dagen spenderade vi hemma med lek ute på gården och tvmys i soffan.
 
 
Ikväll jobbar jag kortpass vilket innebär att V skall spendera maffiga 2 timmar och 45 min på föris innan Tom kommer och hämtar honom, haha. Älskar att jag får så mycket tid med honom nu i sommar även fast han just nu bråttas med mycket starka känslor från och till (med andra ord den berömda treårstrotsen). Känns bra att kunna vara där för honom då och hjälpa honom förstå alla dessa nya känslor även fast jag skulle ljuga om jag sa att det inte testar tålamodet ibland. När blev vår lilla bebis plötsligt så stor kan man ju undra?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: