Sommarlov

Bloggen har fått halka in lite i semestermode precis som jag. Ligger för närvarande på en handduk på gräsmattan utanför vår sommarstuga och lapar lite sol medan V och T busar i badtunnan. Rätt så underbart faktiskt.


Idag fyller jag dessutom 24 år. Startade dock dagen med världshistoriens värsta migrän och min födelsedagspresent ligger hos vår DHL-leverantör hemma i Götet så har inte riktigt någon vidare födelsedagsfeeling direkt. Räcker gott och väl för mig att få spendera dagen med mina två favoritkillar och imorgon kommer min familj hit och firar mig.

Vi har haft några magiska dagar här ute i Bosared i alla fall. Haft vänner här sen i lördags och vi har bara tagit det lugnt, grillat god mat, solat, spelat kort, varit ute med båten, löst korsord och badat badtunna. Nu har de åkt hemåt så ikväll skall jag och Tom duka upp lite gottis framför TVn och bara njuta av lugnet. Tur att jag har halva semestern kvar för jag är inte redo att gå tillbaks till verkligheten än.


Postat av: Sjuksköterskestudenten

Ni ser ut att haft det trevligt. Jag intalar mig att nästa sommar... Då ska jag ha semester (2011 var förra gången) på sommaren. Men för denna sommar gäller det att ta tillvara på timmarna mellan arbetspassena om jag vill ha lite trevligheter också. :-)

Svar: Ja min mamma säger att hon har semester varje lunchrast så det är väl den inställningen man får ha 😉 Nästa vecka börjar jobbet igen så då är det slut på det roliga!
Alice Valfridsson

2017-07-26 @ 23:41:30
URL: http://blivandeanessk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: