Dags för semester!

Och så äntligen var det dags för mig att få gå på tre långa och härliga veckors semester. Inte en dag för tidigt vill jag lova! Tycker verkligen om mitt sommarjobb men har känt mig så förbaskat sliten i huvudet det senaste och har bara gått och räknat ner dagarna.
 
Första veckan har jag och Vincent helt för oss själva. Har än så länge inte bokat in så mycket utan vill gärna ta det lite som det kommer och bara få slappa och ha det mysigt vi två. Efter det har vi två veckor tillsammans hela familjen och det skall verkligen bli härligt. Har blivit mycket kvälls- och helgjobb för mig nu den senaste månaden så det känns som att jag och Tom knappt har umgåtts något alls.
 
 
 
Semestern firades in med ett par nya skor och sedan hämtpizza till middag. Nu sitter jag uppkrupen i en av solstolarna på balkongen under mitt täcke och carpar diem lite med te, vindruvor i en tupperware burk och alldeles strax ett avsnitt Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix (rekommenderas verkligen om ni vill se på en riktigt feel-good serie med mycket humor). Let the vacation begin!
 
 

Postat av: Ida

Hej! Åh så härligt med semester! Dags att vila upp sig och ladda batterierna :)

Jag skrev här anonymt för ett par månader sedan, så jag var mitt i en förvirrande beslutsprocess om jag skulle läsa till läkare eller inte.
Idag blev jag antagen till läkarprogrammet i Linköping och tackade självklart ja!
Vill bara tacka för uppmuntran och en mycket nyttig insikt i livet som läkarstudent, och jag kommer följa den här bloggen med ännu större intresse nu!

Svar: Nej men åh så glad jag blir! Stort stort grattis :D kommer själv ihåg känslan som om det var igår. Nu under semestern är det lite låg aktivitet här inne men till hösten lovar jag att jag är tillbaks ordentligt igen!
Alice Valfridsson

2017-07-13 @ 12:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: