Bosareds kurort

God morgon! Har spenderat det senaste dygnet i Bosared tillsammans med min familj. Vi tar det så lugnt vi bara kan och försöker att kurera oss bäst det går. Vincent och jag är på bättringsvägen medan stackars Tom fortfarande är rätt hängig. Gissningsvis så är det influensan vi har haft med tanke på hur länge vi varit sjuka. Vincent har varit sjuk i 1,5 vecka nu, det måste vara någon form av rekord för hans del.
 
Hur som helst, vi har det verkligen tokmysigt här. Jag kan tycka att det är svårt att slappna av helt och inte göra någonting när jag är hemma men här på landet kan jag fullkomligt varva ner. Här strosar vi alla runt i myskläder och igår förmiddags var jag och Vincent, till hans stora förtjusning, ute en stund och lekte i snön. Jag har dock förlagt mina nästan helt nya vantar så när fingrarna var så kalla att jag nästan trodde att de skulle trilla av fick vi gå in och värma oss framför den sprakande brasan. Alltså bara det, att kunna krypa upp framför brasan med en kopp te och sin lilla goa son med rosiga kinder i famnen. Underbart! 
 

 
Nu vankas det alldeles strax frukost och sen skall vi nog gå ut en sväng igen och kika på grannarnas hästar och busa i snön. Är det någonstans man skall åka för att stressa ner, mysa och bli frisk så är det verkligen hit!

Postat av: Days by Johanna

åh låter som ett härligt ställe. Hoppas ni snart är friska och krya.

Svar: Det är verkligen ett litet guldkorn! Tack, hoppas själv att vi snart får vara helt friska. Det tär verkligen på hela familjen att ständigt gå runt och vara lite halvsjuka :/
Alvert

2017-02-07 @ 10:16:44
URL: http://daysbyjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: