Tisdag

- Idag har vi lämnat in bilen på bilverkstaden för tredje gången den här månaden. Första gången var det för service och nu är den som sagt inne en tredje gång då ena stötdämparen gått av. Gahh, finns det något tråkigare än att lägga ut en massa pengar på bilreparationer? Tur att vi har pengar undanstoppade för december 2017 går inte till historien som vår mest ekonomiskt fördelaktiga månad precis. Usch!
 
- Har lite svårt att komma till ro i min lilla tentabubbla så här innan jul. Tankarna far lätt iväg på alla andra hundra saker som skall fixas med. Imorn kväll åker jag och Vincent tillbaks till Bosared och förhoppnigen är att jag kan få lite lästid även där medan Vincent hjälper mormor med julpreppen men känner jag mig (och min son) rätt så kommer det bli en hel del annat i fokus också. Får ta ordentliga tag sen i mellandagarna.
 
Glidit runt i ovan snajdiga tentapluggsoutfit hela dagen, allt för att försöka komma i rätt stämning ;)
 
- Igår inhandlades de sista julklapparna och nu är dessutom de flesta även inslagna och klara. Att slå in själva paketen är halva nöjet tycker jag. Nu ligger de så fint under granen och väntar på att "bli skickade till tomten" som vi säger här hemma till vår nyfikna treåring. Tomten har ju så mycket att göra vid jul så vi får hjälpa honom lite på traven.
 
 
- Har skaffat mig en sån otroligt irriterande värk i övre delen av ryggen. Tror det är kombinationen växande gravidkula, oergonomisk juklappsinslagningsställning på golvet och för mycket lyftande av 18 kilos treåring som är boven den här gången. Sitter just nu med värmedyna i sängen och hoppas att det skall mjuka upp mina antagligen väldigt ansträngda ryggmuskler. Nä, lite bålstabilitetesträning får det allt bli framöver (och så kanske jag skall låta Tom lyfta de allra tyngsta grejerna i fortsättningen).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: