När napparna och sovmornarna försvann

När vi var på Liseberg för lite drygt en vecka sedan fick Vincent lämna sina nappar till bebiskaninerna. Hela överlämnandet gick alldeles strålande men vi bävade lite för hur läggningarna skulle gå nu utan napp. Det hela har ändå gått över förväntan. Vincent somnar inte längre själv i sin säng som han gjorde tidigare men det räcker med att vi sitter på en stol bredvid dörren så slocknar han ändå ganska fort.
 
 
Det vi däremot INTE hade räknat med var mornarna. Vincent har nämligen helt plötsligt gått och blivit morgonpigg, till föräldrarnas stora fasa. Antagligen var det för att han hade sin napp och kunde somna om när han vaknade till på morgonen vilket är mycket svårare nu (då vi ju inte sitter på den där stolen hela natten). Idag vaknade han klockan 6 vilket säkert får många föräldrar till morgonpigga barn att fnysa men för oss som är vana att få sova till halv åtta-åtta var det något av en omskakning. 
 
Eftersom dagen började så rrrruskigt tidigt har vi alla tre gått på sparlåga idag och skulle domarna till "världens bästa mamma"-medaljen komma och utvärdera mig idag så skulle jag inte skramla ihop många poäng. På förmiddagen var vi visserligen och hälsade på en alldeles liten färsk bebis hemma hos ett par vänner men eftermiddagen har gått som i slow motion och vi har inte gjort ett smack. Det skall på riktigt bli helt magiskt att få gå och lägga sig nu. Imorgon hoppas jag på att i alla fall få sova till 7 och annars vet jag en tekokare som kommer gå varm på jobbet.
 
Eftermiddagens enda aktivitet: Laga mat med 3åring. Tillräckligt utmanande för en zombiemamma!

Postat av: MAmmi

Försök att vänja honom vid att komma och krypa upp i er säng och somna om

Svar: Haha inte mitt i natten bara! Inatt tillbringade jag nog en kvart på den där stolen halvsovandes eftersom V vaknade till.
Alice Nerén

2017-08-05 @ 23:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: