Höstlek

Trots att hösten är både kylig och blöt så slås jag varje dag när jag går utanför dörren av hur magiskt vackert det är med de vackra färgskiftningarna på träden. Mössa och halsduk har åkt fram och jag har även insett att ett par nya fingervantar står längst upp på min "måste ha" lista då 4 av 10 fingrar har hål i fingertopparna. Får se hur lång tid det faktiskt tar innan jag får tummen ur och faktiskt köper mig ett par. De kostar ju inte många kronor om man säger så.
 
 
Efter att jag hämtat Vincent på föris idag och lekt en stund på förskolegården gick vi hem till vår gård och gungade en liten stund och sprang runt bland alla lövhögar på marken. Gunga har tydligen blivit jättekul efter att i över 1,5 år totalratat att ens sitta i en. Man slutar aldrig att förvånas över barns svängiga idéer och humör vill jag lova. Långt bort hördes i alla fall ljudet från en helikopter och vi konstaterade att vi inte kunde se den och att den nog gömde sig bakom molnen. "Flygplan osså gömme sig" sa Vincent varpå jag frågade lite på skoj om båten också gömde sig bakom molnen. "Nä" svarade han eftertänksamt, "båten gömme sig bakom stjänona". Älskade lilla påhittiga pojk!
 
Nu skall jag stänga ner datorn och få lite välbehövd sömn. Imorgon står självstudier och ett tandläkarbesök på schemat. Besöket är dock först vid halv 11 så jag ser fram emot att få sova lite extra imorgon och unna mig en härlig långfrukost. Nattinatt!

Postat av: Annsofie

fina bilder, vilken sötnos:D

Svar: Men tack du! Allt blir ju så vackert med höstlöv i bakgrunden ;)
Alvert

2016-11-02 @ 21:02:46
URL: http://annsoh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: