Överraskningen

Har varit svårt att veta vad jag skall blogga om här de sista två veckorna och det har berott på att jag och Tom hållt på med ett stort och hemligt projekt. Egentligen var det väl inte så hemligt men vi ville överraska mina föräldrar och eftersom min kära mor är en flitig bloggläsare så kunde jag varken avslöja någonting här, på instagram eller snapchat. Det har i alla fall varit full rulle här hemma från morgon till kväll och jag kan säga att det har varit två rätt intensiva veckor som nu äntligen är över.
 
Vad är det nu vi hållt på med, undrar ni såklart. Jo, vi har renoverat vår hall. Nytt golv, ny färg på väggarna, nya lampor, vi har rivit ut en garderob och byggt kontorshörna m.m. Själva är vi fantastiskt nöjda med resultatet och makalöst imponerade över att vi själva faktiskt gjort allting. Stackars mamma höll på att få en smärre hjärtattack när hon klev över tröskeln idag för en kvällsfika, helt ovetandes om vad vi sysslat med de senaste veckorna och tyckte det blev jättefint. Så gjorde även pappa så det blev en väldigt lyckad överraskning.
 
 
Efter att de fått gå runt och kika på allt en liten stund slog vi oss ner vid matsalsbordet och åt nybakta scones och drack te. Givetvis med dagens fruktansvärda valresultat som ett av samtalsämnena. Efter lite lek och bus med Vincent var det dags för honom att sova och för mina föräldrar och åka hem. Jag som känt en förkylning komma smygandes ända sen igår kväll däckade så fort de hade gått i sängen och har legat där sen dess, halvslumrandes i ett hav av föreläsningsanteckningar i ett desperat försök att få något gjort.
 
Då jag inte varit särskilt produktiv och ögonlocken väger som två containrar fulla med bildäck just nu så skall jag nog släcka ner för idag och hoppas att jag mår bättre efter en god natts sömn. Om inte så får jag trycka näsan full med nässpray och hälla i mig en Alvedon för den här veckan har jag inte tid med sjukdom. God natt på er!

Postat av: Anonym

Sååå fint. Ni har varit jätteduktiga.

Svar: Ja vi är så nöjda så! Hela lägenheten fick sig ett stort lyft!
Alvert

2016-11-10 @ 14:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: