Fars dag-firande

Hej vänner!
 
Precis hemkommen efter att ha varit på fars dag-firande hemma hos svärisarna. Jag och Vincent startade dagen med att laga brunch åt Tom som givetvis fick sovmorgon. Efter att ha proppat oss fulla med en massa smarrigheter fick pappan öppna sina paket och sedan gjorde vi oss i ordning för att åka iväg.
 
 
Hos svärföräldrarna blev vi bjudna på ännu mer smarrigheter (som vanligt!) och Vincent fick även busa runt i snön lite grann med farbror Kevin. Här i Göteborg så har all snö töat bort men hemma hos svärisarna låg det en decimeter kvar på marken och då blev det givetvis pulkapremiär. 
 
 
Nu är vi som sagt hemma igen och jag skall försöka ta det så lugnt jag bara kan resten av kvällen. Har varit rejält förkyld nästan hela veckan men tvingat mig iväg till skolan ändå vilket givetvis har tärt på krafterna. Som ett brev på posten kom migränen på fredag eftermiddag och istället för att gå jour på akuten fick jag snällt knalla hem och lägga mig.
 
Just nu mår jag ändå relativt bra trots att mina näsborrar tydligen har någon slags tävling om vilken av dem som skall släppa igenom luft. Förhoppningen är att jag imorgon mår ännu lite bättre och att resten av familjen håller sig frisk, men nu är vi ju inne i den förkylningstätaste perioden på hela året så man skall nog inte hoppas på för mycket.
 
Nu skall jag gosa ner mig i sängen och kika på det senaste avsnittet av Designated Survivor på Netflix. Kan verkligen rekommendera den serien. Såg alla avsnitt som kommit ut hittills i rak efter att ha blivit tipsad om serien av Tom igår kväll. Det är väl ett gott betyg om något? Hoppas ni får en trevlig söndagkväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: