Målarhelg

Helgen rasslade iväg i ett naffs och denna måndag likaså. Nu är det bara 4 veckor kvar till tenta och det börjar så smått att krypa in lite nervositet i min kropp. Snart infinner sig väl även den klassiska tentaångesten också som jag hittills inte beskonats ifrån under mina tidigare tentaläsningsperioder. Än så länge är jag väl ändå relativt lugn och sansad och supertaggad på praktiken jag skall ha nästa vecka i Borås. Det skall bli så kul!
 
I helgen var vi (som ni som följer mig på instagram och snappis vet) i Bosared och jobbade lite. Just nu håller vi på att byta fasad på huset och vi sattes i arbete så fort vi klev innanför dörren. Jag och Tom turades om att ha Vincent vilket innebar att jag fick stå och måla i regn och blåst medan Tom däremot hade strålande sol och riktig vårvärme. Ganska så orättvist!
 
 
I helgen skall vi dit igen för det årliga vårstädet. Hela släkten (mammas sida) samlas och gör det vårfint utomhus och sedan skall vi äta god mat, spela spel och bara umgås. Det är inte många gånger på året som vi träffas såhär allihop så det skall bli jätteroligt. Vad skall ni göra nu när det är långhelg?
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: