Värsta besöket jag varit med om

God morgon och GLAD PÅSK! Vår långfredag spenderades i ett stort hus med massa folk, och då menar jag inte sommarstugan. Nä igår åkte jag, Tom och mina kusiner Lisa och Lukas till Gekås, Ullared.
 
 
Jag kan ju säga så mycket som så att jag ALDRIG tänker åka till Ullared på en långfredag igen. Aldrig! Det var SÅ mycket folk och vi fick parkera minst en 15 min promenad bort men trots det så fick vi tag i det mesta vi skrivit upp på vår lista. En bra grej för övrigt, en sån där lista, när man skall in i Sveriges största varuhus. Bland annat köpte jag en ny vårjacka som jag är toknöjd med. Bra att kunna komplettera min skinjacka från högstadiet med kanske. Får ta och visa er bilder på den lite senare.
 
Efter att ha köat i cirkus en halvtimma till kassan kunde vi äntligen lämna varuhuset, helt tömda på energi och några tusenlappar fattigare. Jag som ändå brukar tycka att det i alla fall till en början är rätt roligt att gå runt på GeKås fick samla alla mina krafter för att stånga mig in i affären så nästa gång får vi åka en vardag så vi slipper denna oerhörda trängsel. Har aldrig varit med om liknande och då har jag ändå varit i Ullared ganska många gånger.
 
 
Nu hör jag att kaffekokarn puttrar på nedervåningen så nu vankas det nog snart frukost här i vår stuga. Vincent är redan uppe med Tom så att jag skulle få ligga kvar i sängen en liten stund då jag tagit en natt med en lite snorig och oroligt sovande kille. Idag håller vi tummarna för bättre väder än igår så vi kan gå ut på en promenad!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: