Småbarnsföräldrar som dejtar

När man har en sambo som kommer hem efter 6 måndag-torsdag och vi båda dessutom är trötta efter heldagar med jobb/skola samt ett matlagnings-, städnings- och läggningsrace mellan 6 och 8 har det inte funnits så mycket tid över till oss två. Efter att Vincent har somnat har vi alldeles för ofta bara hamnat i soffan, jag framför datorn och Tom framför xboxen, minding our own buisness. Skittråkigt I know och för några veckor sen satt jag och Tom och pratade om just detta, att vi har så lite tid för varandra nu för tiden. 
 
Ganska så snabbt bestämde vi oss för att vi inte ville fortsätta som vi gör och kom på idén att lägga in en obligatorisk date night varje vecka. Ett helt fantastiskt bra beslut om du frågar mig! En dag i veckan (onsdagar har det varit hittills) har vi planerat in lite mys med något gott att äta och någon form av aktivitet. Första onsdagen spelade vi Yatzy och satt och pratade och förra onsdagen körde vi filmkväll.
 
 
Det låter kanske lite löjligt att man måste planera in umgängestid med sin partner men känner ni som vi gjorde att kvällarna allt som oftast bara rinner mellan fingrarna kan jag varmt rekommendera er att testa. Då slipper man dessutom ha dåligt samvete de andra vardagskvällarna om man bara känner för att få lite egentid framför ett avsnitt Bones på Netflix. Nu ser jag verkligen fram emot våra kvällar tillsammans. Lite som helg mitt i veckan då vi kan lyxa till det lite extra och göra saker tillsammans som vi båda tycker om.
 
Veckans date night infaller imorgon och kommer bli lite extra speciell, men mer om det imorgon! Nu skall jag, utan dåligt samvete, titta på netflix och dricka en stor kopp te. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: