Packa till en 1,5åring

PÅSKLOV!! Har spenderat dagen hemma pluggandes, städandes och dansandes till go musik och nu är det alldeles strax dags för mig att springa iväg och hämta hem min lilla påskkyckling på föris. Skall bli så megahärligt att få spendera helgen i stugan tillsammans med hela familjen och äta god mat, spela spel och mysa. Vi hoppas givetvis på fint väder också så vi kan gå och hälsa på hästarna igen och så hoppas jag att jag kan hitta en liten lugn vrå någonstans i huset för att sitta och plugga lite Varicella Zoster, betalaktamantibiotika och CVID.
 
Har så smått påbörjat packningen till lilleman. Det blir ju en del eftersom han.. ja jag vet inte riktigt varför men det blir alltid en massa som man måste ta med till ett litet barn av någon anledning *haha*. De sista av kläderna hänger fortfarande på tork och lite färdgodis i form av äppelklyftor och morotsstavar skall fixas men annars har jag nog fått med det mesta. Jag och Tom brukar alltid dubbelchecka med varandra när vi packar till Vincent för att se så att vi inte har glömt något så får invänta hans hemkomst. Nappen, snutten och traktorn är i alla fall med så där klarar man sig ändå ganska långt.
 
Lite av allt som ska ner i Vincents väska
 
Nu skall jag se till att få på mig lite smink och leta fram något annat än träningsbrallor och t-shirt att ha på mig. Blir inte så mycket tid över till det när jag väl hämtat Vincent och ikväll är det ju date night så då vill man vara lite extra fin. Vi hörs sen! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: