Labbvecka

Var lite extra svårt att lämna V på förskolan idag efter gårdagens händelser. Vill gärna ha honom nära hela tiden och skydda honom mot allt ont. Det är dock inte lönt att gå runt och vara rädd, det är precis vad de vill. Jag skulle i och för sig ljuga om jag sa att det inte ska bli lite extra skönt att få åka iväg ut till sommarstugan över påsk, bort från allt vad storstäder heter.
 
Denna vecka har varit kort och bra. Har en del att göra nu över påsk i och för sig men så är det ju alltid som student. Efter två veckors introduktionsföreläsningar har vi nu börjat med den mer praktiska biten av kursen.  Det innebär, ganska förenklat, att vi varannan vecka nu kommer att ha diverse laborationer och varannan vecka gruppundervisning och avdelningsplacering på Östra sjukhuset eller på en infektionsklinik på ett regionssjukhus, i mitt fall Borås.
 
Vår grupp startade med en laborationsvecka. Ganska skönt om du frågar mig då jag fortfarande inte riktigt känner att jag kan så mycket och gärna vill slippa att bli inkastad i något jag inte riktigt är förberedd på. Känns rätt bra med ett "påsklov" här nu också så att man får lite chans att smälta allt man lärt sig och repetera inför sjukhusveckan. Förbannelsen med att vara student är ju att man aldrig är helt ledig men den balansen löser sig nog med en liten 1,5 åring som ständigt vill ha min uppmärksamhet. Skall ni göra något speciellt i påsk?
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: