Fredagsmysigt hela dagen lång

Bänkad framför premiären av Let's Dance med morotsstavar, fetaostdipp (recept hittar ni HÄR) och lite choklad. Blev inga jordgubbar för mig eftersom jag lyckats äta upp de jag köpte tidigare i veckan (oups). Har som sagt varit hemma med V idag och efter en riktigt kass natt (snacka om jag varit trött idag liksom) så förväntade jag mig en riktigt dålig kille men icke, han har nästan varit sitt vanliga jag och busat runt som vanligt. 
 
Begav oss i alla fall ut med vagnen efter lunchen så att han kunde få i sig lite frisk luft och sova en stund. Dessutom så fick ju jag röra lite på fläsket ute i det fantastiska (vågar man säga vår?) vädret. Jättehärligt verkligen!
 
Den osminkade sanningen med en nyvaken liten prins
 
 
En mysig dag helt enkelt trots sjukdom. Har lite att ta igen nu av det jag missat i skolan men det skall nog finnas tid till det också i helgen. Än så länge är jag ju fortfarande i fas och tycker att det känns roligt att plugga. Av erfarenhet vet jag ju att denna känsla sakta men säkert glider mellan fingrarna ju längre kursen går. Får njuta så länge det varar. And speaking of njutning.. nu skall jag smaska i mig mitt fredagsmys! Ha en mysig fredagskväll alla fina!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: