Det stora sömnbehovet

Är verkligen som en zombie idag. Var uppe lite för länge igår och la mig strax innan tolv vilket för de flesta inte alls är särskilt länge en lördagskväll. Vincent vaknade dock pigg som en lärka klockan halv sju och efter en natt med ett litet uppvak med svårt att somna om för lilleman så är jag helt färdig. Varför kan inte jag få vara en sån person som klarar sig bra på 6 timmars sömn? Det är ju inte så lätt att få till 9 timmar som student och småbarnsförälder om man dessutom vill ha någon slags fritid.
 
"Åka mamma" Fick fiska fram lite extra energi och köra några vändor i köket med en skrattande V sittandes i gåvagnen 
 
Vi har ändå haft en ganska så mysig förmiddag, jag och Vincent. Har inte varit den roligaste mamman kanske men man måste få ha såna dar också. Nu har Tom vaknat och lilleman ligger och sover middag så då är det väl egentligen dags för mig att bli produktiv. Skall sätta igång en tvätt och plocka lite här hemma. Hade verkligen velat få till lite träning med men ärligt talat vet jag inte om jag orkar. Får hälla i mig lite te först kanske. Nu får gärna våren komma så att det blir lite ljust och min kropp inser att den inte kan ligga och sova hela tiden.
 
Sen kan jag ju tycka att det kan vara helt okej att bara ta det lugnt också. Har däremot en rastlös sambo som absolut vill hitta på grejer och inte strosa runt hemma. Vi får se vems vilja som är starkast. Måste njuta nu av sista dagens totala ledighet innan infektionskursen drar igång imorgon. Har hört så mycket bra om den så jag är väldigt förväntansfull! Får se vad jag säger om en månad eller två ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: