Den sista snön

Igår var jag, Tom och lillen ute på en liten roadtrip. Det blev en tur till Stenungsund där vi först besökte Toms familj och sedan även Toms faster. Hemma hos Vincents farmor och farfar låg det fortfarande kvar snö på backen, till Vincents stora förtjusning. Farbror Kevin passade på att lära honom att kasta snöbollar på alla i familjen som satt ute och lapade sol. Tur att det dröjer lite till nästa snöfall, hehe.
 
En liten bilselfie såklart!
 
 
Det är så roligt att se Vincent och Kevin busa med varandra. Det skiljer 8 år mellan dem men det går inte att säga vem ut av dem som gillar den andre mest. Skönt för oss vuxna också att vi kan sitta på rumpan i soffan en liten stund i vetskapen om att Vincent har roligt med favoritfarbrorn.
 
Av Toms faster (eller egentligen hans kusiner dådå) fick Vincent ärva ett leksakskök. Vi som ändå tänkt skaffa ett blev väldigt glada och det blev snabbt populärt hos lilleman också. Direkt när han kom upp imorse sprang han in i vardagsrummet och började stega ägg och koka kaffe. Nu måste vi bara få tummarna ur att göra i ordning Vincents rum en gång för alla så att det blir helt klart. Alla idéer finns där så det saknas egentligen bara pengar (eller prioritering på "att köpa"-listan) och en liten spark i baken. Kommer bli så bra när det är klart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: