Bus i bassängen

Hade en sååå mysig dag igår. Började med sovmorgon (kan det bli bättre liksom??) då Tom lämnade V på föris och sedan röjde jag en del här hemma. Vid två kom Tom hem och vi åkte tillsammans och hämtade V på förskolan för att sen direkt åka iväg till Åbybadet. Busade tillsammans i varmvattenbassängen och Vincent som ÄLSKAR att bada var helt överlycklig. Kiknade av skratt när vi blåste bubblor tillsammans under vattnet och han fick "simma" och jaga runt oss i vattnet. Har ju badat några gånger där men det får absolut bli mer bad framöver.
 
 
Efter badet åkte vi och åt lite mat innan vi fortsatte in på Frölunda Torg i jakt på lite kläder till lilleman som, liksom de flesta barn, hela tiden tycks växa ur sina kläder. 3 brallor för 200 kronor (!!) och lite annat smått och gott hittade vi så nu klarar vi oss ett litet tag till i alla fall. Efter handlingen så åkte vi trötta och nöjda hem igen och V somnade ganska snabbt i sängen bara han fick hålla i båda mina händer. Hur gulligt är inte det då? På tal om nyfödda bebisar så kan jag på riktigt fortfarande inte fatta att han liksom är min. Denna goa, viljestarka unge som är så smart och otroligt gosig har legat i min mage och jag kommer för alltid att få vara hans trygghet och mamma. Det gör mig så fantastiskt lycklig. Finns inget bättre än att få ligga där, hand i hand med sitt barn och sakta höra hur han somnar. Min lilla prins!
 
Mumsar morot och busar med kameran som vanligt. Enda anledningen till att bilderna inte är suddiga (som de annars ALLTID är nu för tiden) är att han sitter i vagnen :'D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: