Bryssel

Explosionerna i Bryssel har nog inte gått någon obemärkt förbi. Så fort jag läste om det fick jag en stor klump i magen. Samma klump som infann sig veckorna efter attentaten i Paris. Tankarna snurrar och man håller om sina nära och kära lite extra hårt. För tänk om det varit jag? Jag som bara råkade befinna mig på en flygplats eller en buss. Jag som på ett ögonblick träffats av bomben som kanske lämnat mitt barn utan sin mamma. Ryser av bara tanken.. 
 
Skänker en extra tanke till alla drabbade av denna katastrof och alla drabbade vid andra bombningar runt om i världen, som kanske inte riktigt fått samma inverkan på oss som nu när det händer nära, men som givetvis är lika fruktansvärda.
 
Jag är på riktigt livrädd för att Vincent skall få växa upp i en värld fylld av allt detta hat. Extremister, terrorister och främlingsfientliga har fått alldeles för stor makt och jag är rädd för att det skall ha gått för långt innan vi inser vårt misstag. Världen behöver fyllas med mer kärlek och inte utanförskap.
 
Stor kram till er alla! Tillsammans sprider vi gemenskap, glädje och värme!
 
"Att älska någon är att alltid ha sitt hjärta utanför kroppen"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: