Besvikelse

Är frustrerad. Frustretad, arg och ledsen. Intervjun som jag skulle på idag blev inställd i sista minuten med orden "vi söker någon som kan jobba den senare delen av sommaren" (de veckor jag inte kan underförstått). Intervjun som jag gått och hoppats på och jobbet jag verkligen ville ha försvann mitt framför näsan på mig och nu känner jag mig bara tom. Än har jag några små chanser kvar men egentligen vet jag själv vad som gäller. Det blir inget medicinsk sekreterarjobb för mig i sommar.

Nu återstår iprincip bara att ringa till mitt förra jobb och se om de fortfarande vill ha mig. Ett jobb som jag var duktig på men som inte riktigt passade mig. Hade sett fram emot en sommar full med nya kunskaper och upplevelser och massvis med nyttigt inför höstterminens medicinkurs men istället får det bli långa och stressiga pass inom äldrevården. Jag önskar så att det satsats mer pengar på de äldre. Då hade jag sluppit känna detta vemod inför ännu en sommar springandes i korridoren mellan alla olika rum.


Eftersom jag ändå skaffat barnvakt inför intervjun passade jag på att skingra tankarna med lite plugg. Har ett seminarie på fredag som jag inte är supertaggad på men när jag pluggat klart inför det fortsatte jag med att försöka plugga in en massa antibiotika. Så roligt ju! Älskar när det flyter på, jag förstår det jag läser och jag känner att det verkligen är relevant för mitt framtida jobb.

Nu är jag på väg hem och ledsamheten jag kände förut har nu blivit mer ilska. Vem hör av sig 2 timmar innan och ställer in en intervju som har varit inbokad i nästan två veckors tid? Det kunde de väl tänkt på tidigare eller? Argh! Nu ska jag hem och krama om min prins och min mamma för lite positiv energi och sen få i mig en bit mat. Det kan behövas!

Postat av: Rebecka

Tråkigt, men det löser sig nog ska du se, skickar många kramar och massa positiv energi till dig!

Svar: Taack! Det kan verkligen behövas <3
Alvert

2016-03-31 @ 16:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: