Att gå på äggjakt

Förbered er på en liten bildexplosion från vårt påskfirande i helgen. Givetvis är de allra flesta bilderna på Vincent men jag har försökt sålla trots att jag ju har världens sötaste barn *absolut helt opartiskt ställningstagande*. Firade som sagt i sommarstugan tillsammans med min familj, mina föräldrar och mina kusiners familj och Vincent föll pladask för min yngsta kusin Lisa som han skulle leka med hela tiden. Som tur är är hon rätt så förtjust i Vincent också så de blev en bra duo.
 
Lilla farbror Vincent dricker "faffe" i gungstolen :'D
 
Lisa och Vincent är ute och lirar fotboll
 
Även minstingen fick sig ett dopp i badtunnan när den svalnat en aning
 
Härlig påskfrukost såklart med nybakta scones
 
Så var det ju självklart dags för påskens stora händelse, äggjakten. Vi andra nöjde oss faktiskt med att plocka direkt ur godisskålen inomhus i år men Vincent fick såklart leta reda på sitt, ganska så rejäla, påskägg. Vi tittade bakom stenar, i soptunnan och tillslut hittade han det (såklart helt på egen hand) i bersån i trädgården.
 
 
I ägget hade vi påskharen lagt 2 dinosaurier (nya favoriten, med traktorer fortfarande på första plats) och 2 bilar, ett paket russin, en "godisstång" och en klämmis. Alltihop verkade gå hem hos den lille gossen som nöjt spatserade iväg med sitt enorma ägg för att visa alla andra.
 
Jaa, ehm.. jag bjuder på den!
 
På söndag eftermiddag var det dags för påskmiddag med tårta som jag och Lisa bakat till efterrätt. Var riktigt smarrigt faktiskt trots att det bara var 3 månader sen sist vi åt köttbullar och jansson *haha*. På kvällen packade vi sen ihop oss och åkte hem för att få landa en dag hemma innan skola/jobb/föris.
 
 
Ja det var några bilder det. Ledsen om du har fått träningsvärk i ditt finger av allt scrollande! Hade du en bra påsk?
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: