Annandagsmys

Tillbaks på hemmaplan igen med en mycket mysig påskhelg i backspegeln. Avslutade påskfirandet genom att åka hem till Elin, Kristoffer, Isabella och lilla bebis Olivia igår och grilla korv och busa. Det är så härligt att se att de verkligen börjar kunna leka med varandra nu och att de, efter att blygheten släppt, har så roligt tillsammans. Barnen är glada och föräldrarna är glada, kan det bli bättre?
 
Hur mysigt är inte det här? Längesedan man satt såhär med Vincent. Har han någonsin varit så liten?
 
Lyxfika som dock slutade med att jag spillde en kopp rykande färskt te över hela mig. Kom undan med lite röda märken på benen och armen som svider lite grann men ¤//&%= vad ont det gjorde!! Är tacksam att jag klarade mig så bra som jag gjorde och att inget av barnen fick något på sig.
 
Förhoppningen var ju att Vincent skulle busa loss så mycket att han sedan skulle somna gott i bilen på vägen hem då han haft lite problem med tidsomställningen men icke. Stackarn var ordentligt trött imorse när vi fick väcka honom för att klä på oss och traska iväg till föris. Hoppas att han snabbt kommer in i det nu när vardagen återgår till det normala. Skall skriva lite mer om vår påskhelg och bjussa på fler bilder i dagarna här så håll utkik. Nu skall det netflixas!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: