Status just nu

- Skall alldeles strax laga mat men har just nu före middagen-mys framför youtube med min bebis och kollar Åka Pendeltåg 200 gånger i rad. Det blir i alla fall tacos vilket kommer sitta fint eftersom jag är vrålhungrig!
 
- Har rätt ont i ryggen och nacken efter jobbet idag. Det är inte lätt att komma ihåg hållningen under hela arbetspasset och idag har jag ändå varvat mellan att sitta och stå. Min hållning är dessutom usel i vanliga fall så det är väl något jag kan passa på att öva på nu i sommar.
 
- Känner mig trots det ganska avslappnad. Jag och Vincent är lediga imorgon och strax efter lunch kommer en av mina klasskamrater hit och fikar vilket skall bli mysigt. Annars skall vi inte göra många knop utan bara hänga ute på gården och leka (om det inte regnar då, det får vi verkligen inte hoppas)
 
- Har två hundra kilo tvätt att tvätta och noll kläder i garderoben just nu. Här hemma är det mest jag som tvättar och ibland får jag ett ryck och kör 4-5 maskiner på en dag (om vi är hemma) medan det vissa gånger kan gå dagar mellan tvättar. Inväntar lite energi för att ta ett ordentligt tvättryck men den verkar inte ha någon brådska att hitta hit.
 
- Tom kommer hem om en halvtimme och då inleder vi bästa tiden på dygnet. Älskar att få umgås med mina två pojkar tillsammans innan läggdags och sen få krypa upp i soffan tillsammans med min stora kille!
 
Hur har ni haft det idag?
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: