Hej då T5! Hej sommar!

Äntligen är tentan skriven och jag har sommarlov! Känns nästan lite overkligt måste jag säga. Kände mig alldeles lycklig när jag klev ut ur tentasalen och ut i sommarvärmen. Precis utanför dundrade flera studentflak förbi med tjoande studenter och skrålande musik ur högtalarna vilket hördes ända in till oss när vi satt där och skrev. Det fick mig att le. Lyckliga studenter är ju ett sommartecken om något.
 
Själva tentan gick ändå över förväntan. Gick verkligen dit med låga förhoppningar men när jag räknade ihop poängen mot slutet tror jag ändå det gick vägen. Vi får helt enkelt vänta på tentaresultaten och se. Jag tolkar dock min lyckokänsla i kroppen som att det trots allt gick bra.
 
Imorgon är jag och Vincent lediga och sen skall vi hitta på en massa skoj i helgen innan jobbet drar igång på måndag. Äntligen äntligen sommarlov! Min fullproppade hjärna tackar och tar emot.
 
Nöjd och trött tentaskrivare som firade in sommarlovet tillsammans med Tom med pizza på balkongen efter att den lilla minimänniskan somnat
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: