En tidig födelsedagspresent

Vincent fyller ju alldeles snart 2 år (!!!!!) och i år kommer vi fira hans födelsedag utomlands. Vi har ett tag pratat om att köpa en lite mindre och lättare vagn som är smidig att ta med sig i bilen men som ändå fungerar att sova i på dagis. Vi har varit otroligt nöjda med vår begagnade Brio Go men den är både stor och tung och är på sina ställen både rostig och gnisslig så skulle vi ha med en vagn på resan (vilket ju i princip är ett måste med ett barn som fortfarande sover på dagarna och somnar tidigt på kvällen om vi inte vill spendera hela semester på hotellrummet) så hade det passat perfekt att köpa den nya vagnen innan resan och ta med oss den ner.
 
Vincents mormor och morfar ville gärna vara med och bidra till den nya vagnen som en tidig födelsedagspresent, vilket de givetvis fick, så sagt och gjort så klickade vi hem vagnen i helgen. I tisdags fick vi hem den och så fort jag kom hem från jobbet började jag packa upp den från kartongen med löjligt stor entusiasm.
 
 
Vagnen var snabbt ihopmonterad och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med vårt köp. En stabil sulky med helt handtag och fullt liggläge som ändå blir lika liten som en karbinväska ihopfälld. Nu gäller det bara att vi får godkänt från Vincent och att han tycker att den är okej att åka och sova i. Förhoppningsvis kan vi dessutom ha den till fler barn. Välkommen till familjen GB Qbit +!!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: