Update från Åh

Hallå vänner! Internetåtkomsten är under all kritik här. Sitter för närvarande i lobbyn vilket är det enda stället vi kan få Wifi. Ni kan ju förstå att det blir lite trångt med 120 stycken internetsugna läkarstudenter då.
 
Vaknade igår och mådde mycket bättre. Var nästan som en chock faktiskt med tanke på hur dåligt jag mådde när jag gick och la mig. Tror det hade att göra med att jag vaknade utan feber och då mår man ju automatiskt mer som vanligt. Snorade en del under gårdagen och försökte hålla mig så gott jag kunde från att nysa/hosta/snörvla/snyta mig när vi spelade in samtal på video. 
 
 
Blev en promenad ner till "stranden" på lunchrasten vilket verkligen gjorde gott för själen. Det är en helt fantastiskt slående utsikt här ute och ett härligt lugn trots att man ändå är här med så många andra. Fick även njuta lite mer av den goda maten som serveras här igår eftersom jag inte var så pigg på att äta över huvud taget i tisdags. Vi svälter verkligen inte ihjäl här med frukost, fika, lunch + efterrätt, fika, middag och kvällsmål. Man hinner absolut inte bli hungrig.
 
Kallt men vackert nere vid havet
 
 
Idag har vi också haft samtalsövningar hela dagen. Schemat ligger mellan 9 och 17.30 så det är rätt intensivt men vi har precis fått ledigt och inväntar nu att middagen skall serveras. Ikväll skall det även bli lite festligare kvällsfika med ostbricka och så kan man köpa ett glas vin eller öl så orkar jag skall jag absolut slinka ner till matsalen och hänga med kursarna en stund.
 
 
Imorgon åker vi hemåt runt tre så imorgon kväll borde jag ha internet som vanligt. Hoppas ni står ut med lite frånvaro här ifrån tills dess. Ha en fin torsdagskväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: