Feberdimma och internat

Fick en snap från min vän som undrade var sjutton jag höll hus så det är väl bra att jag tar det här så ni inte blir oroliga. Det som inte händer på bloggen har inte hänt eller hur är det? *haha*

Imorse satte jag mig tillsammans med mina kursare på en buss till Ljungskile för att bo några dagar på Åh stiftsgård och gå en kurs i samtalkonst. Har varit lite nervös över att behöva vara borta så länge från min familj och nervositeten gick upp några steg när jag inatt fick frossa och kände mig allmänt kass. Min tur att bli sjuk alltså med världens bästa tajming. 

Har verkligen mått skit idag. Det var länge sen jag var så här dålig, men har ändå kämpat mig igenom långa samtal med min grupp. Internatet är obligatoriskt så har inte så mycket val faktiskt.


Nu är dock middagen nedtvingad i magen och jag har byltat på mig hundra lager kläder och krupit ner i sängen. Ska försöka hålla mig vaken till 8 i alla fall men sen får det vara bra för mig.

Hör skratt och stoj ute i korridoren så det är givetvis tråkigt att missa men jag känner att kommer jag levande ut på andra sidan är jag sjukt nöjd (bokstavligen haha). Saknar mina pojkar och känner mig som en 8 åring som gärna skulle vilja att mamma kom med lite glass och några kramar. Hoppas på en förbättring imorgon och en hyfsat god natt. Både för mig och mina stackars roomies. Nu ska jag gå in i dimman! Sov gott!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: