Familjemiddag

God söndagskväll på er! Haft en superbra helg trots att jag inte hade tackat nej till någon dag till. Dagens aktivitet bestod i att först åka till babyproffsen och kika på barnvagnar en stund innan vi klockan tre bänkade oss hemma hos mina föräldrar för lite söndagmiddag. Där bjöds det på laxbiffar med pressad potatis och sås och som om inte det var nog fick vi även citronkaka till efterrätt. Mycket smarrigt!
 
Frukost och så lite pippi!
 
Min mamma rotade fram våra gamla böcker. Nostalgi på hög nivå!
 
Fika och så ännu lite mer pippi i mormors famn. Sa jag att han gillade pippi?
 
Stannade några timmar där så Vincent och hans morföräldrar fick mysa lite extra innan vi begav oss hemåt igen för kvällsmat och läggning. Finns väl egentligen inte så mycket att tillägga mer än att vi haft en väldigt mysig dag. Lite ovant känns det allt att Vincent fortfarande är frisk men om den nya trenden är att vara sjuk bara var tredje vecka är jag ju den sista att klaga. Det väntar både tenta och sjukhuspraktik för min del nästa vecka så då hade det varit rätt tråkigt att behöva VABba.
 
Har inte så mycket mer intressant att säga så då kanske det är lika bra att avrunda här och inte bara babbla på. Jag och Tom skall spela lite LEGO Avengers innan sängdags så det står på agendan nu. Vi hörs imorgon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: