Chans att pusta ut

Men alltså hallå! Vad hände med denna vecka? Den har ju swishat förbi snabbare än snabbt. Man är så upptagen på praktiken och mitt inne i allt så det känns som att man nyss kommit dit när det är dags för lunch. Efter praktiken så är det raka vägen till förskolan som gäller för att sedan åka hem och laga mat, busa en liten stund och sen lägga barn. I onsdags lyckades jag somna när jag nattade Vincent vid halv åtta så när Tom väckte mig när han skulle lägga sig var det liksom ingen idé att masa sig upp. Det är ju verkligen jätteroligt att vara ute på praktik men det tar på krafterna och det skall bli skönt med lite helg nu för att vara med familjen och pusta ut lite grann.
 
 
Hade lite avslutningsfika idag med vår handledare innan det var dags att säga hej då. Nästa vecka väntar tenta och sedan praktik på Mölndals sjukhus för min del. Vågar inte hoppas på en lika bra placering men man kan ju hålla tummarna i alla fall. Har sagt det tidigare men det tåls att sägas igen, jag har lärt mig så himla mycket och utvecklats något enormt på dessa tre veckor så det är inte klokt. Känns verkligen helrätt det här med läkarutbildningen, vilket i och för sig är tur eftersom jag ju ändå läst några terminer och har studielån upp till öronen ^^ 
 
Nu har Vincent somnat och det är dags för lite sofftid. Varma mackor står i ugnen och jag tänkte ta och kika på dokumentären om Macchiarini. Helt sjuk grej verkligen och man kan ju inte fatta att något sådant ens får tillåtas hända i dagens samhälle. 
 
 
 
Avslutar med två suddiga bilder på världens godaste unge. Trots långa dagar nu på föris har han varit en liten solstråle och jag längtar verkligen efter honom trots fullspäckade dagar. En liten människa som tar upp så stor plats i mitt hjärta. Hoppas att ni får en mysig fredagskväll!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: