Borta bra men hemma bäst

Avslutade kvällen på bästa sätt med lite vin, ostbricka och några omgångar kasta gris igår. Fick såna nostalgikänslor när jag och mina roomies hittade det gamla spelet liggandes i lobbyn. Väldigt enkelt spel egentligen men också väldigt roligt. 
 
 
Vaknade sedan imorse och packade ihop oss innan vi knallade ner till matsalen för sista frukosten med den fantastiska havsutsikten. Sedan hade vi sista passet med samtal och videoinspelning innan det var dags för lunch och efter en kortare avslutning tillsammans med gruppen vi jobbat med under veckan fick vi äntligen äntra bussen och påbörja resan hem mot Göteborg igen.
 
 
Har haft en helt fantastisk vecka, sjukdom till trots. Visst har det varit väldigt intensiva dagar som dessutom toppats med att man hela tiden haft människor runt en, men jag har fått ut så mycket av denna kursen som jag verkligen är tacksam över. Om någon av er här inne är yngrekursare och oroar er lite smått inför just samtalskonstkursen så vill jag bara lugna er och säga att jag bara har positivt att säga om den såhär i efterhand. God mat (och mycket mat!!), en bra balans mellan fritid och schemalagt och framförallt ett fantastiskt arbetssätt för att utvecklas i samtalsmetodik.
 
 
Det kanske känns skrämmande och konstigt att man skall filma sig själv och sedan få en massa kritik tro mig, jag var själv extremt skeptisk, men det var så långt ifrån hur det verkligen var. Jag svarar gärna på frågor om ni undrar något kring detta men jag har också tystnadsplikt när det kommer till vad det var för ämnen och berättelser som faktiskt kom upp under dagarna där. Supernöjd med kursen i alla fall och som sagt så känner jag mig fantastiskt privilegierad att ha fått lyssna på alla fantastiska berättelser från personer som jag faktiskt inte ens känner. Grupperna var medvetet sammansatta så att man inte hamnade med kompisar i klassen vilket ju var rätt smart.
 
 
Är rätt mör nu vill jag lova och tänker inte sitta uppe för länge idag. Skall bli så rackarns mysigt att få krypa ner jämte min älskade lilla son. Var helt fantastiskt att få träffa honom igen efter att ha varit borta så länge och på ett sätt skönt (men lite tråkigt såklart) att han inte saknat mig så mycket. Jag har definitivt saknat honom och det var väldigt gott att få krama om honom och busa runt lite innan läggdags. Skönt att vara tillbaka på banan igen och nu får det dröja ett tag innan jag bestämmer mig för att vara borta såhär länge ett litet tag. Borta bra men hemma bäst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: