Alla mina hjärtan

Glömde att skicka er en liten alla hjärtans dag-hälsning tidigare. Många tycker väl kanske att denna högtid bara är överskattad och till för att ge butikernas försäljningssiffror en skjuts men jag kan tycka att det händer så mycket hemskt runt omkring oss att vi allt gott kan ha en dag där vi stannar upp och tänker på de vi håller extra kärt. Behöver inte vara en pojk- eller flickvän utan kan lika gärna vara gamla farmor, kompisen, papegojan eller någon annan som du håller kär.
 
Jag har spenderat dagen med mina två finaste hjärtan. Jag och Vincent var ute en sväng på förmiddagen i snön och gick på upptäcktsfärd medan Tom skulle träffa sin farbror på stan som skulle köpa en dator. När han sedan kom hem visade det sig dock att han inte alls varit iväg för att vara datorsmakråd utan bara ville ha en ursäkt för att kunna komma iväg och köpa en alla hjärtans dag-present. Hur gulligt??
 
 
Han kom också hem med semlor som vi avnjöt tillsammans med mina föräldrar som kom förbi en stund
 
Fick en nalle, en ask med praliner och ett par jättefina guldörhängen prydd med en swarovskisten. Han kan den killen alltså! Avslutar nu denna dag med en skål med färska jordgubbar och lite plugg. Skall försöka att inte hålla på allt för länge men har fått lite ny energi efter denna härliga dag. Inte så dumt att fira kärleken inte!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: