Liseberg, blommor och ansiktsmasker

Hade en helt fantastisk helg verkligen, förbered er på en bildbomb! Inledde på fredagen med det årliga besöket på jul på Liseberg tillsammans med våra vänner. Jag hade varit rätt orolig för att det inte skulle bli en lugn stund för oss som hade Vincent med oss men han var verkligen en liten ängel och han tycker dessutom det är superkul att busa med våra vänner vilket givetvis underlättar saker och ting. Trots att han inte ville somna i vagnen som han gjorde i fjol när vi tillslut satte oss inne på Trebello så satt han snällt på sin egen stol eller i någons knä och pratade, lekte med sin polisbil och drack varm choklad. En riktigt mysig kväll fick vi. 
 
 
På lördagen fick jag den fantastiska förmånen att vara med på en födelsedagsöverraskning för min kusin. Vi åkte nämligen till Lindomefloristerna i Lindome centrum och fick lära oss dekorera våra egna adventsljusstakar. En så kul idé verkligen och jag som verkligen är dålig på allt vad växter heter blev trots allt mycket nöjd med min kreation. 
 
 
Direkt efter kursen gick (eller snarare sprang så svetten sprutade då jag möjligtvis var lite för tidsoptimistisk) jag ner till tågstationen och tog tåget och bussen till Kungälv där jag blev upphämtad av Josefin för att spendera ett dygn med henne på Marstrand i deras sommarhus. Vi lagade god mat, drack bubbel, gjorde ansiktsmasker, målade naglarna och pratadepratadepratade om allt mellan himmel och jord verkligen, allt i lugnet på idylliska marstrandsön. Magiskt! Kände mig verkligen så avslappnad och glad när vi slutligen på söndagseftermiddagen tog färjan över till fastlandet igen för att åka hem. Vi har pratat om att ta ett sånt här tjejdygn så länge nu och äntligen blev det av. Nu hoppas jag bara att det inte tar lika långt tid innan vi gör det igen.
 
Kväll med matlagning, bubbel och brasmys
 
Söndagsfrukost med nybakat bröd från det lokala bageriet
 
Snygga ansiktsmaskselfies!!
 
Två nöjda tjejer på färjan hem


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: