Snart munta

Hallå från dimman! Senaste dygnen har varit HEMSKA. Denna förkylning som borde få pris i årets tajming 2015 grabbade snabbt tag i både mig och Vincent vilket ju inte var särskilt skoj. I åndags blev även Tom sjuk och där kan vi snacka riktigt dundersjuk verkligen. Tom blev helt utslagen i feber, yrsel osv osv vilket har inneburit muntaplugg OCH omhändertagande av sjukt barn, sambo samt övriga hemmet. På det en egen förkylning som gör att jag egentligen bara vill krypa upp i soffan och knapra alvedon och käka glass. Alltså hur otur kan man ha?
 
<- Hur jag ser ut med 7 lager smink // Hur jag känner mig egentigen ->
 
Alltså min hur hög ser inte min panna ut på dessa bilder?? Som om Reinfeldt och Alfons Åbergs pappa fått en dotter ungefär.
 
Det har därför blivit minimalt med tentaplugg för min del av helt uppenbara skäl men igår kom min älskade mamma och hämtade Vincent efter jobbet så att jag kunde åka in till skolan och plugga. Jag var hemma halv tio. HALV TIO! Det är inte riktigt en särskilt mysig tid att springa runt i medecinarelängans källare bland diverse skelett och andra kusligheter. Nu känns det dock helt okej inför muntan och jag kommer med all säkerhet klara den fint. Tentan däremot (torsdag nästa vecka) är en annan historia som jag försöker att inte tänka på så mycket.
 
Jag och Vincent sov hos mamma och pappa in att och det är där Vincent är nu och latjar med sin mormor medan jag sitter i skolan och förbereder mig. Har spelat in mina anteckningar på mobilen som jag sitter och lyssnar på samtidigt som jag försöker att memorera alla muskelfästen. Drog hela redovisningen i mitt huvud på vägen till skolan och då tog den 29 minuter och 53 sekunder vilket innebär att jag ju har 7 sekunder till godo. Wihoo! Skämt och sido så har jag fått finputsa lite så att den blir lite kortare ifall jag skulle fumla lite grann. Bättre att bli klar och få frågor än att de behöver avbryta en.
 

Postat av: mAmmi

Du fixar detta. Pep pep pep

Svar: Du är så söt <3
Alvert

2015-10-14 @ 13:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: