Kommer ni ihåg?

Wow! Vilken fin respons jag fick på köksinlägget igår. Både på bloggen och på facebook. Tack för alla fina ord! Som sagt så är vi verkligen supernöjda med hur det blivit trots att vi ännu inte riktigt är hundra procent klara. Tänkte påminna er lite om hur det såg ut INNAN vi renoverade. Ho ho ho *skrattar som jultomten* som det såg ut alltså.
 
Trots att vi blivit av med matplats så känns köket mycket större och vi har både mer arbetsyta och mer förvaring. Vi vet knappt vad vi skall ha i alla lådor. Det säger ändå något om det fantastiskt opraktiska och dåligt planerade kök vi hade innan.
 
 
Fick en fråga om hur vi löst det med matbord nu. Vårt matbord står just nu i vardagsrummet och vi flyttar det med jämna mellanrum för att hitta den optimala platsen för det att stå på. Kan ta och visa er någon gång framöver när vi kommit i ordning (och städat höhö). Det funkar dock alldeles utmärkt att ha det ståendes där och det är en uppoffring vi gärna gör för att Vincents och alla hans miljoner saker skall få ett eget rum.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: