Hej Tisdag

God Förmiddag! Har precis lämnat Vincent på föris och nu dukat upp hemma, redo för lite tentaplugg.
 
 
Hade en lång dag i skolan igår och kom inte hem förrän vid strax efter åtta. Landade i soffan och somnade i Toms knä framför en dokumentär om utomjordisk aktivitet på månen (hans val). Idag vaknade jag däremot väldigt utvilad då Vincent inte vaknade en enda gång inatt. Underbart efter perioden med förkylning och hosta. Jag känner mig taggad att hugga in i snackset ovan men även det enorma berg av föreläsningsanteckningar, checklistor och målbeskrivningar jag har samlat i min pärm.
 
Stötte på en vän i längan igår som går i min gamla klass. Det var så sjukt kul att få prata ikapp och få höra vad de pysslar med just nu. Jag har ju nästan varit lite deppig över att jag ligger så långt "efter" mina gamla kursare och var mäkta imponerad när han berättade om sina dagar på sjukhuset. Anders var dock minst lika imponerad över att jag var mamma och hade en liten ettåring som sprang runt hemma med allt vad det innebär. Det är ju rätt coolt det med egentligen. Superkul att träffa honom i alla fall och blev ännu mer taggad att klara mig igenom preklin. Bara anatomitentan och patologikursen kvar nu, sen får jag också springa runt på sjukhuset och leka doktor (A)

Postat av: Ulrika

Åh, vad glad jag är över att ha klarat mig förbi preklin-anatomin. Var VERKLIGEN aldrig min starka sida. fysiologi däremot, älskade det. och det är sjukt kul att leka doktor, grattis till att du snart är där!

Svar: Ja fysiologi var skoj men känns som jag glömt prick ALLT vi läste eftersom jag haft uppehåll. Alltså hur ska man kunna bli doktor om man bara glömmer allt man lärt sig :S??
Alvert

2015-10-08 @ 12:26:20
URL: http://nettelblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: