Halloween på Liseberg

Sonen sover och jag och Tom har bänkat oss i soffan med en godispåse. Vi har spenderat hela eftermiddagen på Liseberg tillsammans med Elin, Bella och Kristoffer, vilket förklarar den matthet hela den här lilla familjen kände när vi staplade genom dörren eftersom vi fick samsas om utrymmet i nöjesparken med cirkus halva västra götalands invånare.
 
 
Givetvis har vi haft det supermysigt och vi fick till både en tur med farfars bilar och ponnykarusellen. Hela parken var dekorerad inför Halloween med säkert flera tusen pumpor, till Vincents och Bellas stora förtjusning. Vilka underbara ungar de två är alltså.
 
  
Vi begav oss hemåt efter ett försök att titta på barnteater med kidsen. Det gick bra till en början och Vincent sjöng och dansade med till sångerna men när han fick syn på en i publiken med pannkakor blev han alldeles galen och vi fick snällt lämna lokalen med en högt protesterande liten ettåring. Han är matglad den där bebisen.
 
 
Så kul givetvis att kunna umgås med en annan familj med barn i samma ålder. Då gör det ingenting att man går hem vid 5 eller att förflyttningarna går i snigelfart eftersom barnen prompt måste gå själva. Tack för en härlig eftermiddag goingar! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: