Godkänd, eller?

 
Tea-time framför datorn medan lillen sover. Ingen förskola än för honom eftersom han fortfarande är lite sjuk. Egentligen är han väl ganska pigg men jag tror inte han skulle orka en heldag med röj på föris riktigt än. Idag så är det därför jag som vabbar och imorgon skall Tom vara hemma så jag kan tentaplugga.
 
Så till muntan dårå. Det gick över förväntan och jag slapp bli så där toknervös som man ju kan bli när man skall prata inför folk med svettiga handflattor, darrande röst och galopperande och discodansande hjärta. Dessutom så blev jag ju givetvis godkänd. Hade väl inte förväntat mig något annat eftersom detta är muntan "alla klarar" men såklart att man går runt och ojar sig ändå. Man får ett område i kroppen som man själv får komponera en redovisning om under tre hela dagar. Då kan ju inte mycket gå fel egentigen. Blev ändå väldigt glad och känner att jag nu är påfylld med energi inför den stora salstentan om en vecka.
 
Strax vaknar nog min lille kumpan för dagen och då skall vi nog bge oss ut i det fina vädret. Lek på närmsta lekpark och lite mys i vagnen medan mamma rör på fläsket blir nog en alldeles lagom aktivitet för den förkylda superduon. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: