En dag fylld av potatis

Idag fick jag traska upp tidigt och dra på mig scoutskjortan med cirkus 4 lager kläder under (har jag sagt att jag hatar att frysa?) för att sedan tillsammans med resten av ledarna och scouterna styra kosan mot Alingsås och årets kämpalek.
 
 
För er som inte minns så var jag även med förra året. Då med en liten tvåmånaders bebis sussandes i vagnen. Såhär ett år senare låter det ju helt galet att jag rattade runt vagnen upp och ner i backarna i slottskogen hela dagen med en så liten kotte med mig men jag minns så tydligt att jag tyckte att han var sååå stor. Rena rama tonåringen. Som sagt så är jag glad att jag kanske vet bättre nästa gång jag får barn. Inte för att man inte skall springa runt på kämpalekar med en nyfödd om man vill det utan mer att jag faktiskt inser hur små de är och njuta av det (eftersom "tiden ju går så fort", citat från valfri sentimental småbarnsförälder).
 
Nu var det ju inte småbarnslivet detta inlägg skulle handla om så åter till kämpaleken. Vi hade en fantastisk dag med fint, om än lite kyligt, väder. Jag fick äran att agera ledare åt vår äldsta patrull och de kämpade på bra med bland annat att skjuta potatis med slangbella och blindtesta chips. Ja årets tema var tydligen potatis.. ehm.. okej.
 
Lunchstopp
Seriekoppla potatis för att tända en lampa
Jag och ledarlinnea var supertaggade
Min snygga pappa som gick med en annan patrull
No comments
 
En hellyckad dag trots utebliven pallplacering. Några av scouterna åkte sedan hem medan de flesta andra åkte iväg för att ha en minihajk och sova i vindskydd. Jag var ganska mätt på scouting för denna helgen och åkte hem och gosade med min lilla son och åt pizza. Helt okej det med.
 
Nu skall jag se ett par avsnitt av Bones. Har helt fastnat, tusen år efter alla andra, men oj så bra den är. Till mitt sällskap har jag Tom som sitter och spelar något "medeltid möter utomjordiska jättespindlar"-spel på xboxen och en skål med morotsstavar med favoritfetaostdippen till (mmm smaklökarna dansar quick step på tungan). Kan inte bli mycket bättre än så här faktiskt.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: