Eat, Sleep, Repeat

Tänkte bildbomba er lite med mobilbilder från helgen. Hade det SÅ RACKARNS HÄRLIGT kan jag lova och det enda som saknades var att Tom inte kunde följa med oss denna gången. Han var hemma för att gå på konsert med grabbarna och visst var han allt lite avis när vi vinkade av honom i torsdags. Färden styrde mot Borås där vi blev bjudna på fika hemma hos Angelica, Vincents faster och gudmor. Efter det knallade jag och mamma runt på stan en stund för att söva en mycket trött liten kille innan vi bänkade oss på en thairesturang som Angelica rekommenderat för lite lunch.
 
Buffé innehållandes jordnötssås OCH vårrullar, två av mina absoluta favvisar
 
Väl framme i Bosared spenderades helgen med att äta, fika, busa med bebis och jag fick även till ett dopp i badtunnan. De andra (min mamma, pappa, morbror och moster) arbetade även med huset som vi ju håller på att renovera men jag befriades från de uppgifterna då Vincent i sig är ett heltidsjobb (ett jag mer än gärna tar).
 
 
Efter ännu en smaskig lunch på söndagen åkte vi hem för att hinna träffa Tom innan Vincent skulle sova. Tror både son och pappa saknat varandra ganska mycket. Vincent gick runt hela helgen och sa pappa (haha) så han undrar nog vart han hade tagit vägen.
 
Tog ett nytt kort vid spegeln på övervåningen. Tycker det är så kul att jämföra dessa bilder. Tänk vad fort tiden har gått. Kommer så väl ihåg när jag tog första bilden och vad stor jag tyckte magen var då. Tänk att den lille sparkande krabaten i magen var vår Vincent som nu tultar runt och tjötar loss som aldrig förr. Det är magiskt! 
 
 

Postat av: Rebecka V

Går det i släkten att älska vårrullar och jordnötssås, mums!!

Svar: Det är verkligen bästa!! 👌
Alvert

2015-10-27 @ 19:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: