5 saker som livar upp i höstmörkret

Eländig snuva som aldrig vill ge med sig och väder som från dag till dag pendlar mellan sommar och vinter är väl två icke så charmiga saker med hösten. Att sedan påminnas om att det dröjer ett helt år innan vi får sommar igen kan ju vara ännu mer nedslående. Därför tänkte jag lista 5 saker som jag tycker kan göra hösten lite härligare:
 
 
Mössor och halsdukar! Att få svepa in sig i en stor gosig halsduk eller gömma kalluffsen under en härlig mössa är ju bara så mysigt. Något jag faktiskt kan sakna under sommaren när man inte ens kan ta på sig en kofta utan att börja svettas.
 
 
Färgerna! Att varenda träd och buske målas i de allra färgstarkaste och varma färgerna är helt underbart för ögat och gör den kyliga vinden lite mindre kylig.
 
 
Soffmys! Äntligen är det lite mer okej att välja soffan utan att få skuldkänslor över att man inte är ute och "passar på när det är fint väder". Kombineras allra helst med bebis eller andra nära och kära men funkar också bra med en gosig filt, tända ljus och lite choklad.
 
 
Te! Min stora "last". På sommaren är det ju tyvärr inte lika ofta man drar fram de stora temuggarna eftersom man allt som oftast är sugen på något svalare att dricka. Nu är det dock hög tid att ladda vattenkokaren och bunkra upp med favvotesorterna i skafferiet. Kan med fördel kombineras med punkten ovan.
 
 
Varma bad! Har faktiskt inte badat själv än sen vi flyttade hem men blev lite inspirerad nu av min egen lista. Badade extremt mycket under graviditeten (lindrade mycket värk) men även innan jag blev gravid var badet lite av min heliga stund. U N D E R B A R T!
 
Vad är det som gör er höst lite mindre grå och kall??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: