Den nya lekplatsen

Med en liten kille som kämpar mot sömnen och vaknar till titt som tätt har lördagskvällen hittills mest bestått av sövningsjour här hemma. Hade tänkt sätta mig och plugga lite grann när han somnat men nu vete sjuttsingen om jag orkar det. Klockan har ju hunnit bli en del om man säger så. Vi tror att det är nya tänder på G för lilleman och därför har nätterna varit rätt kämpiga för lilla familjen det senaste.
 
Startade i alla fall dagen med ett litet besök på innergårdens lekplats. Nu ÄNTLIGEN är de nämligen klara med ombyggnationen och då var vi ju tvugna att testa och se om lekplatsen var något att ha. Vi inveg även Vincents nya begagnade overall. Han ser ut som en liten michellingubbe när han springer runt i den, haha, så otroligt söt.
 
 
Lekplatsen fick två tummar upp av Vincent och innergården har verkligen blivit jättefin. Att det dessutom fanns en del vattenpölar att hoppa i och att en grävskopa stod parkerad i ena hörnet av gården gjorde nog inte saken sämre. Skönt att slippa allt buller från alla maskiner äntligen och kul att ha en lekplats precis utanför dörren. Kommer lekas mycket där vill jag lova.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: