Vi flyr fältet

Jul strumporna är på, oups!

Ledsen att det ekade så tomt här igår men hade inte en lugn stund igår knappt. De håller ju som sagt på att bygga om vår innergård och med det kommer även upprustning av avlopp samt dränering (läs arkeologisk utgrävning) runt hela huset. Vi har i över en veckas tid haft ett stort hål nedanför vårt fönster i köket. Det är nästan så man börjar undra om de skall gräva till Kina, för de har grävt enda ner till slutet av betonggrunden. Igår fick de små byggubbarna för sig att de skulle slipa betongen och började därför redan klockan 7 på morgonen att bröta omkring.

Tydligen så har väggarna ganska bra resonans i vårt hus för det lät precis som om någon stod och slipade på andra sidan sovrumsdörren. Dessutom fanns det ju lite betongrester som stack ut från grunden som behövdes skrapas bort med en stor grävskopa. Ni kan ju tänka er hur det låter?!

Ja ni hör säkert hur otroligt irriterad jag är över detta. Vincent hann precis somna för sin första sovstund (under en tyst minut av konstant oväsen) när de drog igång igen så att han vaknade. När Vincent var så trött att inte ens babblarna hjälpte (då är det ILLA!) så fick jag nog och packade ihop oss och flydde hem till mamma och pappa. Idag är dessutom avloppet avstängt så här stannar vi så länge vi bara kan.

Jag förstår att de bara gör sitt jobb och att det betyder lite oväsen då och då men då tycker jag att man har hyfs att sätta upp lappar i förväg och att man åtminstone pausar någon timme under dagen och inte kör på konstant från klockan 7  till 15. Man måste ju kunna bo i sin egen lägenhet tycker jag.

När det inte går att sova kan man öva på att stå i sängen

Jaja nog klagat. Kan säga att jag läääängtar tills det är klart men det lär nog ta sitt lilla tag tyvärr. Idag skall jag och mamma åka till IKEA. Jag skall köpa fästen till en spegel och sen skall vi kika på lite olika kökskonstruktioner till en framtida köksrenovering. Alltid skoj att strosa runt på IKEA tycker jag och så kan man ju passa på att klämma på IKEAS nya barntextilier. Vi inväntar bara uppvaknandet av den lille trötte bebben nu!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: