Torsdag

Blir ett sent inlägg idag. Har suttit i soffan och myst framför Eurovision efter en superhärlig picknick i slottskogen för att fira min kära partner in crime Josefin som fyller 22 år idag. Fick bland annat träffa gamla klasskompisar jag inte träffat sen studenten (!!) vilket var jättekul. Är fasansfullt trött och nu när Sverige gått vidare skall jag gå och lägga mig så fort jag skrivit klart detta.
 
 
Blev en sväng till öppna idag för lite babyrytmik och efteråt följde Elin och Isabella med oss upp en sväng för att vi mammor skulle kunna få tjöta av oss lite grann och frossa i kanelbullar. Vincent goingen satt nästan hela tiden och "dansade" till alla låtar idag. Följer ni mig på instagram så vet ni att jag spammat med videos på när han dansar men alltså.. det är ju typ det gulligaste som finns. Så fort det spelas musik av någon sort så börjar han gunga. Även andra rytmiska ljud såsom grannen som hamrar kan han börja digga till, knasbollen.
 
 
Hittade en gåvagn där med som var lite trög (har en hemma som rullar iväg bara man blåser på den typ) och Vincent var riktigt duktig på att gå med den. Höll lite löst i hans tröja för att kunna fånga upp ifaaaall han skulle trilla så egentligen gick han helt själv och som han älskade det. Ville inte släppa vagnen när jag lyfte upp honom, hehe. Tror nog allt att lilleman kommer att gå före han lär sig krypa men vi får väl se. Vi är ju rätt så nöjda med att ha en bebis som man kan lämna och hitta på (ungefär) samma ställe.
 
Nuuuuuuuu är det sänggående för denna halvsovande tjej! GODNATT!
 
 
 

Postat av: Marita

Ohh lilla sötnosen.Farmor längtar efter den lille goingen...
Jag tror man kan skruva åt muttrarna i gåvagnen för o få den trögare-testa det har iallafall för mig att man skulle skruva på dom för o få den bromsad o mindre bromsad allt eftersom de växer:)

Svar: Hehe jo vi har testat att skruva men antingen blir det helt stopp eller så snurrar de jättelitet. sen blir det ojämnt också så att vagnen tippar men får kika på det igen ;)
Alvert

2015-05-22 @ 06:50:10
Postat av: mAmmi

Jag tror det fungerar bättre om du sätter någonting mjukt på skruven typ en möbeltass eller nått

Svar: Hmm får se om vi kan fixa den :/
Alvert

2015-05-22 @ 09:44:18
Postat av: Ellen

När jag var liten hade jag en stor påse mjöl liggande i gåvagnen! Det gör det precis lagom tung så den bromsas lite men ändå inte för mycket! Testa om ni vill ;)

Svar: Åh åh åh, bra idé ju! Ska absolut testas :D
Alvert

2015-05-26 @ 07:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: