Testar: Grön Smoothie

Om ni minns så skrev jag för sisådär 3 månader sen om de där gröna hälsobomberna eller Green Smoothies som det väl egentligen heter på ääängelska. Har som sagt varit väldigt skeptisk till hela konceptet och inte vågat testa.. förrän nu. Japp, idag togs min grön smoothie-oskuld och det var banne mig riktigt gott. Med gott menar jag alltså att den gröna smoothien inte smakade grönt.. alls. Kan ha berott på att jag var så feg och slängde ihop en supersmarrig sak med fryst mango, banan, en skvätt apelsinjuice och en skvätt A-fil och så bara tillsatte jag en näve babyspenat.
 
Vincent tyckte också mammas smoothie var smaskig!
 
Möjligtvis hade jag kunnat köra alla ingredienser en sväng först i blendern innan jag hällde på vätskan för att få ett ännu slätare resultat men jag är helt klart nöjd med mitt första försök. Det enda som är jobbigt är ju färgen. Alltså, människan är inte gjord för att dricka gröna saker. Det ser bara INTE gott ut. Är vattnet/mjölken/yoghurten grön så häller man ju ut den pga ej ett behov av att bli matförgiftad, men nu skall man tydligen slurpla och smaska i sig ett helt glas. Kommer ta ett tag att vänja sig vid det, helt klart. Nu har jag testat och är lite nyfiken på hur långt jag kan gå innan smoothien smakar gräs. Får återkomma efter nästa smoothierendezvous.

Postat av: maria eek

Jag har också alltid velat testa men inte vågat haha. Vilken härlig blogg du har!

Svar: Precis som mig då! Kändes dock sjukt konstigt att dricka... grönt. Har lite hälsofreakfobi och tycker väl egentligen att det gått lite över gränsen hos vissa som bara lever på chiafrön, kvarg och broccoli men lite nyttigare skulle man nog kunna bli. Allt med måtta!
Alvert

2015-05-12 @ 19:22:37
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: