Skall vi ringa på doktorn med en gång?

Idag intas också soffläge men med lite pluggtid på agendan. Sitter nästan varje kväll nu och läser igenom anteckningar och gör mind maps när Vincent har somnat. Har väl fortfarande kanske inte riktigt fått upp ett större hopp om att jag faktiskt skall klara tentan redan nu i juni men tro det eller ej så tycker jag faktiskt det är KUL att plugga.
 
Stoppa pressarna! Håll i hatten! Vad är det du säger? Men ja, det jag läser om är sjukt intressant. Idag står den embryonala hjärtkärlutvecklingen (hur hjärtat blir till med blod och såna grejer på ren svenska) och fast jag inser att det vi läser knappt är en bråkdel av allt man vet inom detta område så ser Tom ut som ett enda stort frågetecken när jag väljer ut valfri mening ur anteckningstexten, så något måste jag väl ändå kunna.
 
Yees.. samma linne som igår. Nämnde jag möjligtvis att jag har noll kläder i min garderob?
 
Ni får även ha i åtanke att jag gått sjukskriven och mammaledig i över ett år nu och min vanligtvis högbelastade hjärna istället har varit hög på hormoner och bebisdoft (både god och mindre god sådan). Känns skönt att göra något vettigt med min skalle som helt klart behöver vara igång för att må bra. Visst kommer jag i slutet på höstterminen vara T to the RÖTT på allt vad plugg heter men det hör ju liksom till. I'm riding the wave så länge jag kan och så får vi se när det vänder. Vem blir liksom inte skoltrött någon gång?
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: