Popping champagne

Idag har vi varit ute och firat. Vi fick nämligen beslut om en rejäl summa i bostadsbidrag på posten igår och det känns som att en stor sten faller från mina axlar. Detta förtjänar vi verkligen efter 1,5 år av slit och jag ångrar mig bittert att jag inte fått tummen ur att ansöka tidigare men jaja. Lätt att säga såhär i efterhand kanske.
 
Blev en trip in till stan där vi hälsade på min mamma på jobbet, åt supersmarrig asiatisk buffé på Göteborg Wok och strosade runt i affärerna i nordstan. 
 
 
Fotade faktiskt inte maten då ni säkert vet att en buffétallrik oftast inte ger rättvisa maten som faktiskt ligger där (eat like it's no tomorrow liksom) men jag lyckades i alla fall fota lilla efterrätten.
 
Köpte även en söt t-shirt och en solhatt för varmare, soliga dagar (vad hände med försommarvärmen??) till Vincent på H&M och en kajal till mamman. Ingen storshopping alltså men känns skönt att för en gångsskull bara få köpa något fint och högst behövligt utan att behöva avstå något annat.
 
 
Nu skall jag återgå till mitt plugg i soffan och smygtitta lite på hockeyn. Trött som sjutton men skall försöka hålla mig vaken liiite till innan jag ger mig. Sova är ju ändå lyxarnas lyx när man blir förälder!

Postat av: Rebecka

Så himla kul, grattis!

Svar: Taaaack <3
Alvert

2015-05-10 @ 18:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: