Nu lägger vi ner det här

Har suttit och virkat lite med munnen full av resterna av glassen från igår. Har fått ett enormt pysselsug från ingenstans och har några idéer i huvudet som jag skulle vilja testa. Hittade även en gammal pärm liggandes hemma hos mamma och pappa i förrådet som jag tänkte pyssla lite med. Ni ska få se!
 
 
Dagen har varit ganska lugn med ett besök hos Toms pappa för några timmar sen. Toms bror är fortfarande kvar här (stannar tills imorgon) så vi tryckte in oss i bilen alla fyra och åkte dit. Ikväll sover jag dock hemma eftersom det skall jobbas imorgon så de har fått förmaningar om att hålla sig tysta om de skall sitta uppe och spela dator.
 
 
Ni får ursäkta världens torraste inlägg med kassa mobilbilder men det känns som om min hjärna redan har stängt ner verksamheten för idag. Jag kan knappt formulera meningar här och intresseklubben antecknar frenetiskt de meningar som väl kommer ut. Kanske blir det bästa för oss alla om jag bara slutar försöka och går och lägger mig istället? Tror nog det. Sov gott alla!
 
Ps. Vincent är 9 månader idag??!! Alltså vad hände? Lika länge utanför magen som i den och då kändes det minsann som om jag var gravid i en halv evighet. De senare 9 månaderna har dock bara svischat förbi. Hur skall detta sluta? Skall jag lägga in beställning på studentplakat redan nu tro? Lika bra det! Jag hänger inte meeeeeed.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: