Klyschigt men sant

Innan vi landade här igår svängde vi förbi Ullared och köpte lite förnödenheter som plastpåsar och lite kläder till Vincent. Var väl bara inne i en timme men när vi kom ut var Tom stackarn helt färdig. Han är väl inte en Ullaredsfantast kanske så nästa gång jag åker dit "på riktigt" så får han allt stanna hemma. Köpte bland annat dessa snygga brallor till V.
 
 
Hittade även dessa ytterst tveksamma "gose"djur på barnavdelningen. Antagligen finns det folk som köper dem för annars skulle de väl inte säljas men alltså.. snacka om kiss och bajs-humor. Trodde att småbarnsföräldrar var rätt mättade på den fronten faktiskt. Hiss eller Diss?
 
 
Vi svängde även förbi på en fika hos min mormor och morfar igår och därför var det inte mer än rätt att vi fick bjuda tillbaks när de ändå var ute här i Bosared för att sätta potatis idag. Tigermuffins och kaffe/te i all enkelhet och så lite bebisgos för di gamle. Får allt lite tårar i ögonen när jag ser dem ihop. Vincents är ju första barnbarnsbarnet (finns en liten go Elsa också som är 1,5 månad yngre) och det är ju inte alla barn som får träffa sina gammelmor- och farföräldrar. Han är dessutom döpt efter sin gammelmorfar, Vincent Calle Mikael.
 
 
Är glad att de finns delaktiga i Vincents liv. Familjen är ju trots allt det viktigaste vi har, mvh klyschkvinnan.
 
Haha, nu skall jag nog koka lite te och leta upp ett par tofflor för nu fryser jag om tårna. Har man så långa tår som jag har så gör man ju lätt det. Väger mellan att fortsätta måla naglarna och titta på Bridget Jones eller plugga. Kan ju bli så att jag fastnar här i soffan under filten lyssnandes p åregnet som smattrar på fönsterbläcket. Ha en mysig lördagskväll!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: