Dags att börja plugga

Min utsikt just nu!
 
Men vad nu?? Sitter hon här och pluggar flera månader innan skolstart, tänker ni, hon måste ju ha tappat det helt. Jo visst skulle jag hålla med om att det skulle vara lite vääääl ambitiöst, men faktum är att jag pluggar inför en tenta.. i början av juni. Tillåt mig förklara:
 
Jag visste redan innan att termin fyras första kurs Klinisk Anatomi och Utvecklingsbiologi egentligen drar igång redan i slutet på termin tre men det hade ju jag redan läst.. trodde jag. Klickade in av ren nyfikenhet på schemat för kursen för en vecka sen och fick genast en klump i magen. Schemat är omkastat och den stora sluttentan är uppdelad i 2 varav den första går av stapen redan under termin tre. AAAHH!! Den 19e Maj börjar alltså kursen för mina blivande kurskamrater med utvecklingsbiologi som jag alltså inte har läst. Pust, stön, stånk och allmän klagosång!
 
Har suttit och mejlat med föreläsare och studievägledning nu de senaste dagarna och har kommit fram till att jag i alla fall skall vara med på en obligatorisk redovisning och sen göra så gott jag kan för att hänga med hemifrån. Det är svårt att läsa en kurs utan att gå på en enda föreläsning och det finns egentligen inte så mycket pluggtid till övers när man går hemma med bebis så mina förhoppningar är väl inte skyhöga på att sätta tentan redan i juni. Däremot så kommer en omtenta i augusti och då har jag ju lite tid på mig att läsa. 
 
Jag tänkte ändå gå på den ordinarie tentan och "känna in stämningen" så därför sitter jag här nu, bänkad med pennan i högsta hugg, läser gamla anteckningar och gör mind maps. Än så länge känns det faktiskt rätt roligt men vi får väl se vad jag säger om någon vecka eller två när all min "egentid" går till att plugga.
 
Min sista månad som heltidsmammaledig blev inte så lugn som man kanske hade hoppats :S *dammar bort spindelnät och dammråttor i den tröga mammahjärnan*

Postat av: joe

*ställer omedelbart upp som pluggsällskap*
Jag började plugga förberedande matte i torsdags och ska plugga det fram till skolstart (om jag inte blir klar innan, man tentar när man vill) så vi kan ju ha pluggdejter igen! <3

Svar: Jaaaa klart vi ska göra det!!
Alvert

2015-05-04 @ 22:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: